BLIV PARTNER

Partnerskaber

Days of Impact tilbyder forskellige typer af partnerskaber, både nationale og lokale, for at kunne løfte de bæredygtige og sociale iværksættere bedst muligt, og for at kunne imødekomme behovet for at styrke, understøtte og stimulere  bæredygtigt iværksætteri i Danmark. Det er vigtigt at vores partnere har de rette kompetencer som kan styrke økosystemet og netværket fagligt såvel som økonomisk. Som partner har I indflydelse på indhold til workshops og talks. I har mulighed for at indgå som mentorer for de bæredygtige og sociale iværksætterne eller sidde i vores jury ved et eller flere begivenheder. Som partner er det ligeledes muligt at bidrage med viden og erfaringer om feltet via de rapporter DISIE efterfølgende udarbejder.

Days of Impact ambassadører

Som Days of Impact ambassadør har du en vigtig rolle i formidling af nyheder og netværk, Days of Impact ambassadører er primært tidligere deltagende iværksættere og udvalgte samarbejdspartnere fra vores nationale arbejde med bæredygtig iværksætteri. Som Days of Impact Ambassadør får du adgang til alle events.

Hvis du ønsker at høre mere om muligheden for at blive Days of Impact ambassadør eller om hvad vi tilbyder vores partnere, så kontakt DISIE CEO Anne Katrine Heje Larsen. 

Anne Katrine Heje Larsen
DISIE CEO and Head of Partnerships

annekatrine@disie.dk