Days of Impact - Christiansborg

For 3. år i træk afholdes Days of Impact i København d. 9. december 2020 for første gang til et nationalt event hos DISIE i VOLUME. Klimaordfører Tommy Ahlers (V) er vært for eventen.

Days of Impact er et koncept, organiseret af DISIE – Danish Institute For Sustainable Innovation & Entrepreneurship i samarbejde med vores partnere.

Koncept:

Konceptet består af en hybrid mellem en konference, en workshop og en case-competition, hvor alle inviterede iværksættere og gæster medvirker aktivt.
Formålet er at støtte og promovere socialt og bæredygtigt iværksætteri ved at opbygge det fragmenterede danske økosystem. DISIE samler med Days of Impact nogle af Danmarks mest lovende bæredygtige iværksættere og stakeholders, herunder fonde, investorer, NGO’er, offentlige og private virksomheder. Sammen skal deltagerne adressere udfordringer indenfor feltet og udvikle løsninger, der bidrager til iværksætternes skalering og bidrag til Danmark som bæredygtig iværksætternation.

Days of Impact afholdes d 1 oktober 2020 i Region Midtjylland (Herning) og i TBA i oktober Region Syddanmark (Esbjerg). Ved det nationale event på Christiansborg, i København, deltager de fem finalister fra hvert regionalt event og får hermed tildelt plads udenom det nationale open call.
I samarbejde med vores Days of Impact partnere gennemgår iværksætterne forskellige workshops, som skal styrke de bæredygtige forretningsmodeller. Dagens outcome er et pitch deck som præsenteres på scenen med muligheden for at vinde en pengepræmie der kan hjælpe virksomhederne på rette vej. Iværksætterne leverer før eventen en udfordring som de i samarbejde med andre deltagere skal finde en ny løsning på på dagen. De vurderes derfor på deres nye løsning for deres forretning og ikke ud fra deres almindelige virksomhedspitch, som i en ordinær case competition.

No data was found