AALBORG – 24.11.2021

SLAGELSE – 7.12.2021

NATIONAL – 22.04.2022

2021-2022 PARTNERE

HVORDAN GØR VI DANMARK TIL EN BÆREDYGTIG IVÆRKSÆTTERNATION?

Days of Impact samler økosystemet omkring bæredygtige og sociale iværksættere i landets 5 regioner

Days of Impact organiseres af DISIE – Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship, som er et af Danmarks førende impact hubs for sociale og bæredygtige iværksættere.

Days of Impact er et landsdækkende koncept som afholdes i udvalgte byer i Danmark og konceptet er en hybrid mellem en konference, et netværksevent og en case competition.

Formålet er, at etablere et landsdækkende netværk for bæredygtige iværksættere. Vi vil sikre, at de innovative løsninger, som findes hos den nye generation af iværksættere, kan styrke Danmark som bæredygtigt foregangsland. For at lykkes med dette har vi brug for et stærkt økosystem og derfor samler vi med Days of Impact Danmarks mest lovende iværksættere og centrale aktører i økosystemet, herunder fonde, investorer, NGO’er, offentlige og private virksomheder. For at sikre videndeling og lokal forankring afholdes der en række opfølgende Days of Action workshops.

Days of Action er handlingsorienterede aktiviteter, der sikrer, at viden, partnerskaber og løsninger implementeres og forankres ved at arbejde i dybden med de identificerede udfordringer.

Days of Impact 2020-2022

Days of Impact vil i løbet af efteråret 2021 blive afholdt i Region Nordjylland (Aalborg) og Region Sjælland (Slagelse). Den 22/04-22 samler vi afslutningsvis de mest talentfulde bæredygtige iværksættere fra Danmark til en national event på Christiansborg. De deltagende iværksættere har her mulighed for at vinde en pengepræmie sponsoreret af One Life Foundation til deres videre forretningsudvikling.

I 2020, blev Days of Impact afholdt i Region Midtjylland (Herning) og Region Syddanmark (Esbjerg), hvor 40 bæredygtige iværksættere blev anerkendt for deres effektfulde tiltag. Se mere fra forrige events her

HVORFOR SKAL DU DELTAGE?

Vi skal træffe et valg mellem ‘business as usual’ eller en bæredygtig fremtid. Vores samfund kalder på ny viden og nye løsninger, og nøglen hertil findes i de nye generationer af bæredygtige og sociale iværksættere. Days of Impact inviterer de nye generationer af iværksættere til at tage handling og bringe deres innovative ideer og løsninger frem i lyset.

Days of Impact vil åbne nye døre og muligheder, ved at opdyrke et stærkt økosystem, promovere bæredygtigt iværksætteri og hjælpe de deltagende impact startups med at forløse deres fulde potentiale. Deltagerne vil få essentiel viden, adgang til et bredt spektrum af aktører der arbejder indenfor samme område, samt praktisk erfaring og værktøjer der kan stimulere den videre vækst af deres bæredygtige forretninger.

En case competition vil blive afholdt for de deltagende impact startups, som vil modtage case-specifik sparring på deres individuelle udfordringer, og blive støttet i at modne deres løsninger. Vinderen af vores case competition vil få tildelt en pengepræmie som finansiel støtte til at realisere og implementere deres løsning. 

Deltag ved Days of Impact for at gøre en forskel og for at blive et forbillede for hvordan man kan tage handling og aktivt bidrage til vores samfundsmæssige transformation mod en bedre fremtid.

HVAD ER DAYS OF IMPACT?

Days of Impact konceptet består af en hybrid mellem en konference, et netværksevent og en case competition, hvor alle inviterede iværksættere og gæster medvirker aktivt.

Formålet er at støtte og promovere socialt og bæredygtigt iværksætteri ved at opbygge og styrke det fragmenterede danske økosystem. DISIE samler med Days of Impact Danmarks mest lovende bæredygtige iværksættere og stakeholders, herunder fonde, investorer, NGO’er, offentlige og private virksomheder. Sammen skal deltagerne adressere de mest presserende udfordringer indenfor feltet og i samarbejde udvikle løsninger, der bidrager til iværksætternes skalering og til Danmark som bæredygtig iværksætternation.

Days of Impact afholdes i Region Nordjylland (Aalborg) og i Region Sjælland (Slagelse). Ved hvert af de regionale events tildeles fem finalister en plads til den afsluttende, nationale begivenhed på Christiansborg i April 2022.

I samarbejde med vores Days of Impact partnere gennemgår iværksætterne forskellige workshops, som skal styrke de bæredygtige forretningsmodeller. Dagens outcome er et pitch på scenen med muligheden for at vinde en pengepræmie der kan hjælpe virksomhederne på rette vej. Iværksætterne vurderes på deres løsninger og ikke ud fra deres almindelige virksomhedspitch, som i en ordinær case competition.

impact startups

Iværksættere

 • Mød potentielle investorer til din virksomhed, og opdag nye måder at skabe forretning på inden for bæredygtighed
 • Mød fremtidige partnere
 • Bidrag til et økosystem der er skabt af iværksættere til iværksættere
 • Deltag i eventets case competition med mulighed for at vinde en pengepræmie
Aktiv 12

fonde

 • Mød iværksættere der er tilpasset fondens strategi
 • Få den nyeste viden om hvordan du potentielt støtter bæredygtig innovation
 • Tag en ledende rolle i at støtte social og bæredygtig iværksætteri og opbyg jeres netværk
Aktiv 11

Impact investorer

 • Mød de mest innovative iværksættere i Danmark, og hjælp dem med deres mission om at skabe et bæredygtigt samfund
 • Få et aktivt samarbejde med partnere og støt socialt iværksætteri
 • Opnå viden om, hvordan man investerer i retning af bæredygtige udviklingsmål
Aktiv 8

den private sektor

 • Få praktisk erfaring med at skabe bæredygtig impact i samfundet
 • Identificer potentielle partnere og nye måder at skabe forretning indenfor bæredygtighed
 • Vær med til at fremme bæredygtig forretning og tiltrække unge talenter
Aktiv 9

den offentlige sektor

 • Støt de sociale og bæredygtige iværksættere i deres rejse til et bedre samfund
 • Opdag nye løsninger på, hvordan I løser nogle af de offentlige udfordringer
 • Opnå viden og værktøjer til forbedring af bæredygtighedsområdet i den offentlige sektor
Aktiv 10

NGO'er

 • Mød nye potentielle samarbejdspartnere
 • Find løsninger på dine udfordringer gennem bæredygtig innovation og iværksætteri
 • Netværk med organisationer der har samme formål

UDTALELSER BLANDT DELTAGERE

SHEWORKS

”At være en del af Days of Impact 2020 og endda være så heldig at vinde årets konkurrence, har bidraget på mange måder til vores forretning og især til bevidstheden om vores brand og cirkulære tjenester. Som et resultat af deltagelsen har vi udvidet vores netværk, fået nye faglige kompetencer til vores advisory board samt blevet fremhævet som en vigtig interessent inden for impact-branchen.”

Solveig Søndergaard, Founder & CEO, Sheworks
Vinder af Days of Impact 2020

 

BE RESOURCEFUL

“Jeg er otte måneder inde i mit projekt uden løn, og vi er samtidig gået i gang med at købe hardware og komponenter til pilotprojekter. Denne pris har reddet os fra at gå i minus.

Vi har også allerede haft møder med potentielle partnere og endda indledt vores første ‘Angel Investor’ samtale som følge af eventet. Så vi er virkelig taknemmelige for både eventet og prisen.” 

Jeppe Rasmussen, CEO, Be Resourceful
Vinder af Days og Impact 2019

C5 INNOVATION

”Days of Impact faciliterede vores virksomheds rejse ind i en grønnere fremtid og åbnede en ny verden af muligheder. Vi mødte spændende virksomheder og interessenter, der tydeligt brænder for det, de laver. Days of Impact skabte adgang til et nyt, berigende forretningssegment, samtidig med at vores bidrag til en grønnere planet blev yderligere motiveret.”

Jesper Rasmussen, Co-founder & CEO,
C5 Innovation ApS
Finalist 2020